​​​​​De Wilge is onderdeel van de Stichting Alberdingk Thijm Scholen. Bij Alberdingk Thijm Scholen werken meer dan 750 onderwijsprofessionals, verspreid in het Gooi​. ​​​​​​​​​Wij bieden ze de kans zich voortdurend te ontwikkelen. De speerpunten van de organisatie zijn ICT en tweetaligheid en '​alles wat ertoe doet'. ​We zie​n de school als een 'community', waarbij we verder kijken dan alleen de schoolprestaties van de leerlingen. Dit betekent voor docenten en leerkrachten dat zij hiervoor open staan, kunnen meedenken en zich hiern ontwikkelen.​​​​

Vacatures

Vacatures van basisschool de Wilge worden gepubliceerd op

Werkenbijatscholen.nl​

In verband met ons project Early English zijn wij met name op zoek naar kandidaten met een goede Engelse spreekvaardigheid.
 

Vervangen/invallen

De Wilge heeft 23​ groepen. Regelmatig hebben wij te maken met kort tijdelijke vervangingen. We maken graag kennis met geïnteresseerde, gekwalificeerde leerkrachten. U kunt een bericht sturen naar j.winters@atscholen.nl.Wij nemen contact met u op.
Indien gewenst kunnen kandidaten ook deel uit gaan maken van de vervangingspool van Alberdingk Thijm Scholen. Hierbij zijn 18 basisschoollocaties ​uit Hilversum en omgeving aangesloten.